Dat u bij ons een kwalitatief hoogwaardig zonnestroomsysteem krijgt, staat als een huis. Maar ziet u door de bomen het bos niet meer als het gaat om de keuze tussen de verschillende onderdelen? Vul de zonnepanelen keuzehulp in en u heeft direct uw antwoord. Stel uzelf in iedere stap vooraf de vraag: "Wat vind ik belangrijker?"

 • Zonnepanelen

  Onze zonnepanelen voldoen aan de hoogste kwaliteit door de extra controle en de 3D schaduwanalyse verzekeren u van de maximale opbrengsten die optimaal zijn afgestemd op uw verbruik.
 • Omvormers

  De omvormer wordt ook wel "het hart van het zonnestroomsysteem" genoemd, omdat haar intelligentie bepaalt bij welke lichtintensiteit het systeem elektriciteit gaat produceren. Hoe eerder de omvormer activeert, hoe hoger uw opbrengsten.
 • Montage materialen

  Bij de montage van de zonnepanelen worden de installatiekosten altijd zorgvuldig afgewogen tegen de opbrengsten van de zonnepanelen. Maar nooit ten koste van de veiligheid.
 • Monitoring

  Om eenvoudig grip op uw opbrengsten te houden en daarnaast ook direct tastbaar te maken hoe leuk het zelf opwekken van zonnestroom is, worden onze systemen altijd met monitoring opgeleverd.
Voortgang keuzehulp:
1. Zonnepanelen keuzehulp:
Hoogste besparing of scherpe prijs?
Meer garantie of meer vermogen per m2?
Strak zwart uiterlijk of geen voorkeur?
Meer vermogen per m2 of scherpe prijs?
Scherpe prijs of meer garantie?
Reset
2. Uw paneelkeuze:
Geen paneel gekozen.
3. Bereken uw besparing:
 • Solar Engineers is powered by novasole