Zonnepanelen reinigen

Solar Engineers zonnepanelen reinigingsdienst.

Zonnepanelen zijn voorzien van een aantal lagen (‘coatings’) op het glas. Eén is de anti reflecterende (AR) laag. De andere een vuil werende laag: een soort antiaanbaklaag, die ervoor zorgt dat vuil zich niet aan het paneel hecht. Ondanks de vuil werende laag en de meestal ruim aanwezige regen in Nederland, blijft er in sommige gevallen toch wel wat vuil aan de panelen plakken.

Bij installaties langs snelwegen gaat het dan om roet dat uit de uitlaten van auto’s afkomstig is. Terwijl in bosrijke omgevingen de plakkerige afscheiding van bomen soms een probleem kan zijn. Ontlasting van vogels kan hardnekkig intrekken op de panelen en locaties dicht bij strand en zee hebben te maken met zand en zout dat de panelen kan aantasten.

Om de zonnepanelen op een professionele manier te reinigen zonder dat de garantie in het geding komt, zijn we een samenwerking aangegaan met het gespecialiseerd reinigingsbedrijf Nelis Company.

Heeft u interesse vraag dan nu een offerte aan!

Bestaande klanten kunnen de basis gegevens in de linker kolom invullen, nieuwe klanten gelieve alle informatie in te vullen.

    Upload foto's van het dak:

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.