Over ons

Onze geschiedenis

Sinds 2010 zijn wij de PV specialist in het van A tot Z leveren van maatwerk zonnestroom systemen met de hoogste klanttevredenheid in Zuid-Holland en de aangrenzende provincies. Dat doen wij door onze inmiddels >2.000 particuliere en zakelijke klanten uit met name het hogere segment volledig te ontzorgen. Hiervoor maken wij intensief gebruik van unieke IT oplossingen, leveren we alleen kwalitatief hoogwaardige producten en werken we alleen samen met betrouwbare leveranciers en installateurs die dezelfde kernwaardes in hun DNA hebben. Zo waren wij de eerste in Nederland met een dakscan, waren wij de eerste die een dak volledig renoveerde met zonnepanelen in de kleur en formaat van de dakpan, zijn wij exclusieve dealer van Winaico, LG, Solarwatt en SunPower en waren wij de eerste met een certificeerde opbrengstberekening.

Onze cultuur

Cultuur: iets ongrijpbaars. Cultuur is iets dat groeit, dat ontwikkelt en verbindt. Binnen Solar Engineers vind je een gedreven club professionals waar je de passie in alles wat ze doen terugziet. Het is heel gemakkelijk om te zeggen dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat, maar voor ons is werken écht een feestje; iedere dag weer. En dat doen we natuurlijk met z’n allen want een cultuur maak je namelijk niet alleen, maar creëer je samen.

Teamwork

Waar onze founders Roel en Menno ooit  met z’n tweeën zijn begonnen, zijn we langzaam uitgegroeid tot een mooi team van bevlogen professionals. Samen werken we iedere dag met veel nieuwsgierigheid en passie voor de materie aan onze missie. Professionaliteit, kwaliteit en het verlenen van de allerbeste service aan onze klanten is wat ons iedere dag als team drijft om weer net dat stapje extra te zetten.

Leren van proberen

Met onze natuurlijke dosis  nieuwsgierigheid zijn we continu op zoek naar nieuwe manieren van werken, nieuwe tools en nieuwe ideeën. We zijn dan ook dol op bèta’s in elke vorm: probeer, en ontdek of het bij jou, het bedrijf of bij de klant past. Alleen op die manier leer je.

 

Ontdekken & innoveren

De intrinsieke nieuwsgierigheid die we allemaal hebben, draagt ook sterk bij aan innovatie. We vinden het belangrijk om continu bovenop de laatste trends en ontwikkelingen te zitten en maken hier ook bewust tijd voor vrij. We geloven dat het in de Energietransitie om meer gaat dan alleen zonnepanelen op je dak leggen. Een totale systeem benadering zal nodig zijn om naar een energie neutrale gebouwde omgeving tot te werken en innoveren is daarbij een noodzaak.

Plezier

We halen er plezier uit om elke dag aan de mooiste oplossingen voor onze klanten te werken. Maar we vinden het ook belangrijk dat binnen Solar Engineers iedereen goed op zijn plek zit en echt plezier heeft in zijn werk. Mensen moeten de ruimte krijgen om zichzelf te zijn. Wij moedigen onze medewerkers dan ook zeer aan om ook zelf op zoek te gaan naar hoe zij het beste hun steentje kunnen bijdragen binnen onze organisatie. Niet alleen als team, maar ook op persoonlijk vlak moet men kunnen blijven groeien.

Daarnaast kunnen we met trots zeggen dat Solar Engineers een plek is waar al vele mooie vriendschappen zijn ontstaan. En dat zegt volgens ons wel iets.

Ons team

Menno Zonderland
Co-founder
menno@solarengineers.nl
Roel Pronk
Co-founder
roel@solarengineers.nl
Wouter van Heteren
Adviseur zakelijk & partner
wouter@solarengineers.nl
Christopher Boutmy
Managing partner
christopher@solarengineers.nl
Joost Pronk
Operational manager
joost@solarengineers.nl
Christiaan Juffermans
Adviseur particulier / zakelijk
christiaan@solarengineers.nl
Matthijs Lievaart
Adviseur particulier
David Vos
Voorman montage zonnepanelen
Wouter Lanser
Adviseur Particulier
wouter.lanser@solarengineers.nl
Tijn Van Breeden
Adviseur particulier
tijn@solarengineers.nl
Pepijn Planteydt
Adviseur particulier
pepijn.planteydt@solarengineers.nl
Adriaan van Heteren
Installateur zonnepanelen
Christiaan van der Sluis
Installateur zonnepanelen
Naïrh Dabian
Installateur zonnepanelen