Garantievoorwaarden

Wij stellen ons assortiment met zorg samen en vinden het belangrijk dat de producten die wij leveren voldoen aan uw verwachting. Desondanks kan er wel eens iets mis gaan en dit kan betekenen dat u beroep moet doen op uw garantie. In dit artikel leggen wij uit welke garanties er zijn en wat deze voor u betekenen.

 

Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat uw aangekochte product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

 

De belangrijkste kenmerken van de wettelijke garantie zijn:

  • 2 jaar systeemgarantie
  • Alle vervangingskosten die ontstaan wanneer een systeem niet naar behoren functioneert.

 

Solar Engineers garantie

De Solar Engineers garantie is een commerciƫle garantie aanvullend op de wettelijke garantie. Met deze garantie vertalen wij ons vertrouwen in- en ruime ervaring met onze producten naar een concrete garantie. Gedurende deze garantieperiode zullen wij ervoor zorgen dat problemen met uw systeem zo goed mogelijk worden opgelost.

 

De belangrijkste kenmerken van de Solar Engineers garantie zijn:

  • 5 jaar systeemgarantie
  • Alle vervangingskosten die ontstaan wanneer een systeem niet naar behoren functioneert.

 

Wat valt niet onder de Solar Engineers garantie:

  • Verbinding van het systeem met uw lokale netwerk zijn uitgesloten van de Solar Engineers garantie, omdat Solar Engineers niet garant kan staan voor de geschiktheid en compatibiliteit van onze producten met producten van derden.

Fabrieksgarantie

De fabrieksgarantie is een commerciƫle garantie, aanvullend op de wettelijke garantie en Solar Engineers garantie. Omdat ons assortiment bestaat uit producten van verschillende fabrikanten en iedere fabrikant eigen garantievoorwaarden hanteert is het goed om altijd op de hoogte te zijn van deze garantievoorwaarden. Met name als het gaat om eventuele beperkingen en vervangingskosten. De garantievoorwaarden van onze producten kunt u vinden als u op deze link drukt.

 

De belangrijkste kenmerken van een fabrieksgarantie zijn:

  • Een vervangend product wordt volledig of deels vergoed
  • Montage- en demontagekosten worden niet in alle gevallen vergoed of volledig vergoed
  • Voorwaarden kunnen per fabrikant verschillen

 

Kwaliteit als de beste garantie:

Bij Solar Engineers leveren we alleen kwalitatief hoogwaardige producten en werken we alleen samen met betrouwbare leveranciers en installateurs zodat wij u altijd de beste mogelijk kwaliteit kunnen leveren.