30 januari Informatiedag Zonnepanelen Solar Engineers

Altijd al benieuwd geweest naar wat u kunt besparen met zonnepanelen maar heeft u nog veel vragen, of wilt u meer duidelijkheid? Wij bieden u kans om deze vragen beantwoord te krijgen op de informatiedag van de Solar Engineers. Wij zijn heel de dag beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en om een duidelijk beeld te creeëren wat het voor u kan opleveren en welke zonnepanelen voor u het best geschikt zijn. Wij kunnen u ter plekke inzicht geven met behulp van onze unieke dakscan.

 

Doorlopend houden wij verschillende informatieve presentaties. U kunt zich aanmelden voor de infodag door op Facebook aan te geven dat u komt of u kunt een mail te sturen naar infodag@solarengineers.nl. Vermeld hier uw naam en het aantal personen waarmee u komt. Wanneer u zich heeft aangemeld via Facebook of email, ontvangt bij binnenkomst een leuke Solar Gadget.

 

Naast de Solar Engineers zullen op deze dag ook een aantal leuke buurtinitiatieven aanwezig zijn. Zo kunt u niet alleen ontdekken hoe u uw huis met zonnepanelen kunt verduurzamen maar ook uw eigen buurt. Naast het gebouw kunt u gratis parkeren.

 

Wij zullen ervoor zorgen dat dit goed wordt aangegeven. Koffie, thee en koekjes worden voor u kosteloos verzorgd door Starbucks Promenade. Wij kijken uit naar uw komst!

 

Met zonnige groet,

Het team van Solar Engineers.

 

De Solar Engineers staan voor duurzaamheid, kwaliteit en klantgerichtheid. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en zijn er op gebrand om het beste voor u eruit te halen. Niet iedereen heeft dezelfde woning, hetzelfde budget en hetzelfde verbruik. Wij analyseren uw persoonlijke situatie en spelen daar ter plekke op in zodat uw het beste zonnestroomsysteem krijgt.