ACTIE | Duursaam Benoordenhout 2020 – Den Haag

Alle bewoners van Benoordenhout opgelet! Bent u woonachtig in Benoordenhout en wilt u overstappen op zonnepanelen, dan is dit uw kans!

Foto:Duursaam Benoordenhout 

Elke wijk een energieplan

De gemeente Benoordenhout, Den Haag wil uiterlijk 2040 aardgasvrij zijn. Er is nog geen plan hoe en wanneer de wijken van het aardgas afgaan. Per wijk bepalen gemeente, inwoners en bedrijven samen welke energievorm voor aardgas in de plaats komt.

Duursaam Benoordenhout werkt daarom aan een eigen wijkenergieplan. Een plan waarin staat hoe Benoordenhout in de toekomst van aardgas overgaat op duurzame warmte. Het plan is op hoofdlijnen in het voorjaar van 2021 gereed, en gaan ze daarna verfijnen. Het plan vormt weer input voor het plan dat de gemeente voor heel Den Haag opstelt.

 

Maatwerk waar het kan

Het wijkenergieplan maken ze samen met bewoners, de gemeente en technische experts zoals Solar Engineers. Samen onderzoeken we voor elke buurt en elke type woning in Benoordenhout wat technisch mogelijk is, en welke energiesystemen en -bronnen het beste passen. Denk hierbij aan aardwarmte, waterstof en volledige elektrische oplossingen. Samen bekijken we wat slim is om zelf te doen, en wat samen voordeliger is.

Om de energietransitie betaalbaar te houden is samenwerking cruciaal. Daarom maakt Duursaam Benoordenhout als wijk een energieplan. Uiteindelijk bepaalt u als woningeigenaar of als VvE welke duurzame maatregelen u laat invoeren.

Lees hier meer over op duursaambenoordenhout.nl

Zonnepanelen op eigen dak

Zonnepanelen op het dak is een lucratieve maatregel die u nu al kunt nemen: U wekt duurzaam stroom op en bespaart op uw elektriciteitsrekening

Collectieve Zonnepanelen actie Benoordenhout

Op 15 oktober start de Collectieve Zonnepanelen actie. Schrijf u nu in en ontvang gratis en vrijblijvend een persoonlijk aanbod voor een volledig zonnestroomsysteem. Woensdag 4 November zal een online informatiebijeenkomst worden gehouden waar uw vragen beantwoord worden door Solar Engineers.

 

Voordelen en de functionaliteit van de solar carport

 

    • Actie loopt van 15-10-2020 tm 17-01-2021
    • Actie loopt van 15-10-2020 tm 17-01-2021
    • 4 november Webinar
    • Burenkorting 5% op installatiewerkzaamheden

 

 

Lees hier: