Doe mee aan de actie zonnepanelen op eigen dak!

Na de succesvolle actie zon op andermans dak van de Groene Regentes is het nu tijd voor de actie zonnepanelen op eigen dak. Het startsein voor de actie wordt gegeven op 13 maart tijdens de Haagse Energiebeurs. Het is een speciale inkoop actie voor de wijk Segbroek.

We zullen op deze site het verloop van de actie bijhouden.

 

De actie in het kort:

 

* Goed afgestemd op de specifieke situaties die je in de wijk ziet;

* Duidelijk en helder stappenplan helpt je door het proces van offerte en plaatsing;

* Voor deelnemers van deze gezamenlijke actie geldt een collectieve korting;

* Bij voldoende deelnemers is er een aanvullende subsidie van het Klimaatfonds van Duurzaam Den Haag;

* Verder kunt u BTW teruggave aanvragen, u kunt daarin ook worden begeleid.

 

Meldt u nu vrijblijvend aan!

 

Wat gaan we doen ?

 

– We starten de actie op 13 maart 2016 op de Energiebeurs Den Haag. De actie loopt af drie maanden na de eerste installatie.

 

– Wanneer u meedoet met deze actie krijgt u vanaf 15% projectkorting op de zonnepanelen van de leverancier.

 

– Als we met z’n allen de teller op totaal 70 panelen krijgen kunnen we een aanvullende subsidie vanaf €1.500,- aanvragen van het Klimaatfonds van Duurzaam Den Haag, nogmaals ongeveer €20,- per paneel.

 

– Daarnaast biedt het Fonds 1818 een zogeheten subsidieverdubbelaar aan. Dit bedrag kan worden geïnvesteerd in een ander duurzaam project in de wijk.

 

– Voor deze actie werken we samen met Solar Engineers uit Den Haag, het bedrijf dat ook de collectieve installatie op het dak van sporthal Gaslaan heeft geleverd.

 

– Solar Engineers komt uw situatie opnemen en maakt voor u een offerte. Zij kunnen ook helpen bij BTW teruggave. De firma MEVABA gaat de installatie verzorgen.

 

Stappenplan

 

We willen het realiseren van een zonnedak op uw huis met zo weinig mogelijk overlast voor u doen. We hebben hiervoor het volgende stappenplan opgezet.

 

Stap 1: Meld u aan als geïnteresseerde bij info@groeneregentes.nl De aanmelding is vrijblijvend. Wij noteren uw gegevens en delen deze met Solar Engineers.

 

Stap 2: Solar Engineers maakt een prijsindicatie Op basis van uw adres maakt Solar Engineers een prijsindicatie voor het maximaal aantal panelen dat op uw dak kan. Dit kunnen er altijd minder worden natuurlijk, afhankelijk van uw wensen en elektriciteitsverbruik. De prijsindicatie wordt op afstand gemaakt, zonder bij u thuis te komen. Deze prijsindicatie is vrijblijvend.

 

Stap 3: U bent geïnteresseerd en u wilt graag een formele offerte ontvangen Solar Engineers maakt een afspraak met u en komt de situatie bij u thuis opmeten. Samen met u gaan zij na welke opstelling voor uw huis en uw situatie het meest geschikt is en op welke wijze de panelen kunnen worden aangesloten op uw meterkast. Ook is er dan tijd om allerlei vragen die u heeft met de specialist van Solar Engineers te bespreken Binnen een week ontvangt u een offerte van Solar Engineers. De Groene Regentes ontvangt een kopie van de offerte. Deze hebben wij nodig voor de subsidie aanvraag.

 

Stap 4: U geeft opdracht aan Solar Engineers tot levering en plaatsing De firma MEVABA zal met u een afspraak maken om de panelen te plaatsen.

 

Stap 5: U ontvangt de factuur Wanneer de panelen zijn geplaatst en in werking gesteld, betaalt u de factuur. De Groene Regentes ontvangt een kopie van de factuur. Deze hebben wij nodig voor de aanvraag van de subsidie van het Klimaatfonds en Fonds1818.

 

Stap 6: de btw wordt teruggevraagd Na afronding van het gehele project wordt voor alle deelnemers in één keer de btw teruggevraagd. U betaalt dus in eerste instantie de factuur inclusief btw. De btw-teruggave kan een doorlooptijd hebben van maximaal 6 maanden. Gedurende het hele project wordt bijgehouden hoeveel deelnemers belangstelling hebben, hoeveel deelnemers een offerte aanvragen, hoeveel daadwerkelijk tot opdracht overgaan en hoeveel panelen geïnstalleerd zijn. Zo kunnen we met z’n allen zien hoe succesvol we zijn en of we de minimale CO2-uitstoot van 100 ton gaan halen en wat de bijdrage is van onze wijk.

 

Stap 7: u hoopt op mooi weer De panelen liggen er en gaan voor u elektriciteit produceren voor – naar verwachting – de komende 25 jaar. Bij lange zomerdagen geniet u van extra veel stroom.

 

Vraag hier een indicatie offerte aan voor deze actie van de Groene Regentes en Solar Engineers.