Haagse subsidieaanvraag zonnepanelen 2014 van start

Bewoners, bedrijven, instellingen en VvE’s kunnen van 5 maart tot en met 5 mei 2014 een aanvraag indienen voor de aanleg van zonnepanelen op hun dak.

 

Net als de voorgaande jaren wordt de subsidie weer gegeven op basis van een open inschrijving. Dit betekent dat de aanvrager meer kans maakt om de subsidie toegewezen te krijgen wanneer de gevraagde bijdrage per Wattpiek zo laag mogelijk is. Is de gevraagde bijdrage te hoog dan gaat de bijdrage naar aanvragers die minder vragen. De gemeente probeert hiermee zoveel mogelijk nieuwe zonnepanelen te realiseren. Nadeel van de regeling is dat het niet gelijk duidelijk is of de aanvrager subsidie krijgt, dit wordt pas bekend nadat alle aanvragen zijn ingediend.

 

Wanneer de precieze details van de regeling bekend zijn en de gemeente de website voor de aanvraag online heeft dan vindt u op onze site meer informatie. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Benieuwd hoevel u kunt besparen met uw dak? Doe onze dakscan voor een vrijblijvende prijsindicatie en maak een afspraak voor een offertebezoek!

 

Meer informatie over de regeling vindt u hier.