Hulp bij verduurzamingsslag voor kleine VvE’s door Duurzaamheidsfonds VvE’s Den Haag

De gemeente Den Haag stimuleert duurzaam onderhoud. Want door slim en duurzaam onderhoud bespaar je energie en dus geld. Het Duurzaamheidsfonds VvE’s Den Haag helpt kleine Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) om van hun huis een prettig thuis te maken. Dit doen ze door laagdrempelige financiering aan te bieden. Hiermee wordt het ook voor VvE’s met een kleiner budget mogelijk om een verduurzamingsslag te maken.

 

Het Duurzaamheidsfonds VvE’s Den Haag verstrekt de ‘VvE lening Den Haag’ en is speciaal bedoeld voor VvE’s met maximaal 7 appartementen. Je kan minimaal € 2.500 en maximaal € 15.000 per appartement lenen.

 

De VvE lening moet voor minimaal de helft gebruikt worden voor de verduurzaming van de VvE. Je hebt keuze uit meer dan 25 energiebesparende maatregelen die direct bijdragen aan een lagere energierekening, zoals zonnepanelen. Daarnaast mag een deel van de lening (max 50%) gebruikt worden om achterstallig onderhoud te financieren.

 
Voordelen VvE lening Den Haag

  • Onderhoud en verduurzaming combineren
  • De lening heeft een vrije looptijd keuze van 10, 15 of 20 jaar.
  • Je betaalt geen afsluitkosten en je hoeft niet langs de notaris
  • Onbeperkt en boetevrij aflossen
  • Combinaties mogelijk met landelijke en regionale subsidies

 

 

Bent u een VvE en wilt u graag meer weten over dit initiatief en/of andere mogelijkheden?

 

 
Neem contact op
 

 

De Solar Engineers helpen u graag.
 

 

* Belangrijk om te weten is dat de gewenste maatregelen uitgevoerd moeten worden door een erkend aannemer/installateur met inschrijving bij de KvK.