Real time inzicht in de opbrengsten van uw zonnestroomsysteem met de SMA Energy App

Eigenaren van zonnestroomsystemen weten hoe leuk het kan zijn om te zien hoeveel kWh hun panelen op een zonnige dag hebben opgewekt. Er zijn verschillende monitoringsapps beschikbaar die inzicht kunnen verschaffen in de prestaties van uw systeem. De nieuwe SMA energy app is daar een van.

 

Met de SMA Energy app kunt u de energiestromen van uw huishouden intelligent sturen en zelfs uw elektrische voertuig opladen is mogelijk.

 

Overal zicht op uw energiesysteem

 

In het gedeelte Overzicht vindt u een visualisatie van alle essentiële energie- en prestatiegegevens van uw SMA Energy System. Dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse evolutie: volg precies hoeveel stroom uw zonnestroominstallatie produceert, waarvoor deze wordt gebruikt en hoe hoog uw resterende netafname is.

 

Energiestromen optimaliseren en sturen

 

In het gedeelte Voorspelling kunt u huidige productievoorspellingen voor zonnestroom bekijken. De app laat aanbevelingen voor een bijzonder duurzaam energieverbruik zien. Zo kunt u zelf opgewekte zonnestroom automatisch zo goed mogelijk gebruiken voor uw eigen verbruik en uw netafname verminderen.

 

Opladen Elektrisch voertuig 

 

Voor de trotse eigenaren van een elektrisch voertuig biedt de app zelfs een gedeelte waarmee u als eigenaar het laadproces kunt regelen.

 

Heeft u nog geen monitoringsapp, en wilt u graag meer informatie? De Solar Engineers helpen u graag.

 

Neem contact op