Solar Engineers gaat samenwerking aan met Duurzaam Gefinancierd

Door uw woning energiezuiniger te maken, bespaart u energie en woont u comfortabeler. Niet alleen fijn voor u, maar ook goed voor het milieu.

 

Het is duidelijk dat we voor het behoud van onze planeet moeten verduurzamen. Maar dit moet natuurlijk wel betaald worden. Waarschijnlijk weet je dat een investering in zonnepanelen zichzelf  altijd terugverdient. Maar wist je dat dit ook het geval is wanneer je ervoor kiest om de investering te laten financieren? Met de duurzaamheidsleningen van Duurzaam Gefinancierd wordt verduurzaming voor iedereen toegankelijk. Voor zowel de consument als bedrijf.

 

Duurzaam gefinancierd is van mening dat iedereen moet kunnen verduurzamen. Door middel van samenwerkingen, zoals die met Solar Engineers, bundelen we onze krachten en creëren we schaalgrootte waardoor de beste en voordeligste oplossing geboden kan worden.

 

Benieuwd wat dit voor u kan betekenen? Bereken het in de calculator via onderstaande link.
www.lenderspender.nl/link/solarengineers

 

Direct zelf kopen blijft natuurlijk financieel het meest aantrekkelijk maar als je onvoldoende eigen geld hebt of je spaargeld niet wilt gebruiken, betaal je je zonnepanelen en andere duurzame investeringen in termijnen. De besparing op je energiekosten is bijna altijd hoger dan je maandbedrag waardoor je vanaf dag één geld kunt overhouden. Zo ben je duurzaam bezig en bespaar je tegelijkertijd.

 

Meer weten?

 

Neem contact op

 

De Solar Engineers helpen u graag.