• Onze historie

  Sinds 2010 zijn wij de PV specialist in het van A tot Z leveren van maatwerk zonnestroom systemen met de hoogste klanttevredenheid in Zuid-Holland en de aangrenzende provincies. Dat doen wij door onze inmiddels >1.000 particuliere en zakelijke klanten uit met name het hogere segment volledig te ontzorgen. Hiervoor maken wij intensief gebruik van unieke IT oplossingen, leveren we alleen kwalitatief hoogwaardige producten en werken we alleen samen met betrouwbare leveranciers en installateurs die dezelfde kernwaardes in hun DNA hebben. Zo waren wij de eerste in Nederland met een dakscan, waren wij de eerste die een dak volledig renoveerde met zonnepanelen in de kleur en formaat van de dakpan, zijn wij exclusieve dealer van Winaico, LG, Solarwatt en SunPower en waren wij de eerste met een certificeerde opbrengstberekening.
 • Onze adviseurs

  Ons team van adviseurs bestaat uit bevlogen zonnestroom specialisten die grote waarde hecht aan het persoonlijke contact met de klant. Wij voelen het als onze plicht om de klant op een laagdrempelige manier en in heldere taal volledig voor te lichten, zodat we voor de klant altijd de meest optimale investering in zonnestroom bewerkstelligen. Onze unieke dakscan is daar bijv. de levendige vertaling van. Invullen van de dakscan niet gelukt? Geen probleem, laat hier uw gegevens achter en u heeft een prijsindicatie in een mum van tijd in uw inbox zitten.
 • Christopher Boutmy "Van jongs af aan ben ik gepassioneerd bezig met techniek. Tijdens het knutselen aan fossiele verbrandingsmotoren realiseerde ik mij al op jonge leeftijd dat dit eindig zou zijn. Vandaar dat ik Climate Management ben gaan studeren. Nog altijd werk ik graag aan mijn motoren, maar het gros van de tijd probeer ik mijn bijdrage te leveren aan de energietransitie." Vragen? Mail Christopher.
  Wouter Van Heteren "Zonnestroom is een nieuw product waar de consument doorgaans weinig van weet en door het grote aanbod het bos door de bomen niet meer ziet. Een van mijn belangrijkste taken als adviseur is om klanten te laten inzien dat de kwaliteit van zonnepanelen en het ontwerp er zeker toe doet. Graag vertel ik u over het 'hoe en waarom' van een juist zonnestroomsysteem. Een eerlijk en customer-made advies, waarbij ik graag een stapje extra wil zetten voor mijn klant." Vragen? Mail Wouter.
  Roel Pronk "Sinds mijn jeugd ben ik al gefascineerd van hoe je door het gebruik van alleen de 'zon' solar speeltjes en gadgets kon laten werken. Vandaag de dag heeft deze fascinatie een serieuzere vorm aangenomen: vol passie werk ik aan het realiseren van rendabele kwaliteit zonnestroomsystemen. De uitdaging hierbij is om niet alleen naar de hoogste opbrengst in stroom te streven, maar ook uw financiële besparing te maximaliseren." Vragen? Mail Roel.
  Menno Zonderland "Het probleem is niet zozeer hoe we in onze energiebehoefte kunnen voorzien, maar eerder hoe we juiste technieken moeten vermarkten. De zoektocht naar verbeterde, innovatieve en laagdrempelige ICT oplossingen in combinatie met nieuwe business modellen waarbij de eindklant het meest gediend is. Dat is wat mij dagelijks drijft." Vragen? Mail Menno.
 • Onze Medewerkers

  Onze adviseurs zijn niets zonder de ondersteuning van onze medewerkers en stagiaires. Zij dragen zorg voor de dimensionering en engineering van onze PV systemen, controleren de ideeën van onze Adviseurs, leggen de bezoeken af, meten daken op, inventariseren de mogelijkheden en dragen alternatieven aan waar dat nodig is.
  Satish Koeroe Satish Matthijs Lievaart Matthijs Job van der Zwam Job
  Mitcell Vooijs Mitchell Alexis Puype Alexis Jij?

Bereken uw besparing:
 • Solar Engineers is powered by novasole