Zonnepanelen onderhoudscontract

Onderhoudscontracten

Bij de Solar Engineers heeft u de mogelijkheid om tussen een drietal onderhoudscontracten te kiezen. Dit zijn het Standaard-, Basis- en Premium onderhoudscontract. Hieronder ziet u wat deze contracten precies inhouden. Het Standaard contract is gratis inbegrepen bij de aanschaf van uw systeem:

Type onderhoudscontract Standaard Basis Premium
Monitoring set up V V V
24/7 monitoring X V V
Oplosservice X V V
Basis inspectie 1x / 4 jaar tot 50 panelen X V V
Schoonmaak 1x / 4 jaar tot 50 panelen X X V

Onderstaand treft u de omschrijving van de diensten:

Monitoring setup

Aansluiting van het omvormer monitoringssysteem met het lokale netwerk. Met de monitoring kunt u de opbrengsten van uw systeem uitlezen op uw ieder (mobiele) apparaat. U bent zelf verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van het lokale netwerk en de internetverbinding. Bij een slechte internetverbinding adviseren wij u om contact op te nemen met uw internet service provider (ISP). Zij kunnen u de beste ondersteuning bieden voor een stabiele internetverbinding.

24/7 Monitoring 

24/7 monitoring door Solar Engineers. Bij storingen en fouten in het systeem zal Solar Engineers tijdens kantooruren contact met u opnemen en op afstand ondersteuning bieden. Storingen die onder garantie vallen worden kosteloos verholpen.

Oplosservice

Bij gedetecteerde storingen, die niet op afstand opgelost kunnen worden of onder garantie vallen, maken wij kosteloos een serviceafspraak. Thuisnetwerk gerelateerde problemen zijn uitgesloten van ondersteuning. Voorrijkosten en 2 werkuren inbegrepen. Uurloon bij reparaties en materialen bij storingen worden niet gedekt.

Realiseren nieuwe/stabiele netwerk verbinding

Realisatie van een nieuwe netwerkverbinding onder voorwaarde dat het thuisnetwerk geschikt is voor het verbinden van het systeem. De kosten zijn exclusief materiaal. Solar Engineers kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor benodigde aanpassingen in het thuisnetwerk, maar zal zich wel binnen haar mogelijkheden inspannen om de problemen te verhelpen.

Uitvoeren updates

Uitvoeren van systeemupdates op locatie.

Heeft u interesse vraag dan nu een offerte aan!

Bestaande klanten kunnen de basis gegevens in de linker kolom invullen, nieuwe klanten gelieve alle informatie in te vullen.

    Upload foto's van het dak:

    Keuze onderhoudscontract: StandaardBasisPremium