Over Studio Solarix

 

 

Studio Solarix ontwerpt, ontwikkelt en realiseert duurzame, esthetische en innovatieve gevelpanelen waarin zonnecellen zijn geïntegreerd.

Studio Solarix wil een significante bijdrage leveren aan het reduceren van fossiele brandstoffen en biedt vooruitstrevende oplossingen die nu toepasbaar zijn. Het Solarix paneel is in tegenstelling tot een zonnepaneel, niet weggestopt op het dak, maar onderdeel van de gebouwuitstraling. Een volledig geïntegreerd gevelsysteem met vrijheid in afmetingen kleuren en structuren.

Desgewenst te combineren met slimme technieken zoals datavisualisatie met ledverlichting om de gebouwde omgeving nog interessanter te maken. Studio Solarix kan zo een integrale bijdrage leveren aan het verduurzamen van gebouwen, zowel in nieuwbouw als herontwikkeling.

Met het implementeren van de energieopwekkende gevel laten ze zien dat zonnecellen niet alleen op daken hoeven worden toegepast. Ook gevels zijn daarvoor heel geschikt. Dit maakt dat het oppervlak waarop je energie kunt opwekken veel groter is.